TV SERVIS ZARKOVO – SERVIS TELEVIZORA ZARKOVO

IT Servis Centar - TV Servis

Mi smo servis televizora koji se nalazi u  naselju Zarkovo. Nalazimo se na adresi Poručnika Spasića i Mašere 14 i spremni smo da vam pružimo najbolju uslugu popravke televizora u Zarkovu.

Zamislite da sedite ispred vašeg televizora i pratite omiljeni TV programa i iznenada se pojavljuje problem sa vašim televizorom. To je trenutak kada vam je potreban pouzdan  TV servis koji će brzo i efikasno rešiti problem. Naš stručni tim tehničara u TV Servis Zarkovo je spreman da reši sve vaše probleme sa televizorom, bez obzira na marku ili model.

Bilo da je potrebna popravka ekrana, zamena delova, daljinski upravljac ili pomoc putem telefona, naši stručnjaci će vam pružiti najbolju uslugu popravke televizora. Uz to, naša usluga je brza, efikasna i pristupačna.

Nemojte se više mučiti sa kvarom televizora. Pozovite nas danas i dozvolite nam da vam pružimo najbolju uslugu popravke televizora u naselju Zarkovo.

Jedan od najčešćih kvarova na televizoru je neispravno pozadinsko osvetljenje .Neki od simptoma su:

  • Ako Vam televizor nema sliku a ima ton
  • Slika je plavo-ljubicaste boje
  • Slika je tamnija u nekim delovima
  • Pojavi se logo na sekundu i onda nema slike a ton se cuje

Uspešno popravljamo i sve ostale kvarove. Radimo servis matičnih ploča, napajanja i dr.

Dijagnostika kvara u TV Servis Zarkovo je besplatna i nemate nikakvih skrivenih troškova.Ukoliko Vam je popravka neisplativa, ili ne želite da popravite televizor neće Vam biti naplaćena dijagnostika.

Ukoliko ne možete doneti televizor na servis možemo organizovati preuzimanje na Vašoj adresi (dodatno se naplaćuje). Usluga preuzimanja i vraćanja se naplaćuje u svakom slucaju bilo da pristanete ili odustanete od popravke. Pozovite TV Servis Zarkovo da se dogovorimo oko svega.

 

Za kontakt i više informacija  pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

TV SERVIS ZARKOVO – SERVIS TELEVIZORA ZARKOVO

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top