SERVIS AIWA TELEVIZORA – AIWA TV SERVIS

 

Servis AIWA televizora svih vrsta i modela.

Radimo zamenu LED traka na AIWA televizorima, zamenu pozadinskog osvetljenja na AIWA televizorima.

Daljinski upravljači za AIWA televizore. Daljinski upravljači za AIWA smart TV.

U našem servisu možemo popraviti naponske i matične ploče za AIWA telvizore.Ukoliko nismo u mogućnosti da popravimo Vašu matičnu ploču, potrudićemo se da nabavimo novu.

Na svaki servis AIWA televizora dajemo garanciju 12 meseci.

Zamena pozadinskog osvetljenja na AIWA televizoru garancija 12 meseci.

 

O brendu AIWA

Aiwa  je brend potrošačke elektronike koji poseduju i koriste različite kompanije u različitim regionima sveta. Američki i drugi regioni su u vlasništvu kompanije Aiwa Corporation sa sedištem u Čikagu. Tovada Audio sa sedištem u Tokiju poseduje prava na brend u Japanu i drugim zemljama i proizvodi proizvode pod brendom Aiwa od 2017.

Aiwa je osnovana 1951. godine i nekada je bila globalno cenjen brend poznat po proizvodnji kvalitetnih audio proizvoda kao što su zvučnici, bumboksovi i stereo sistemi. Bio je tržišni lider u nekoliko kategorija proizvoda. Aiwa je napravio prvi japanski kasetofon 1964. godine.Kompanija je bila kotirana na Tokijskoj berzi od oktobra 1961. do septembra 2003. Kompanija je postala neprofitabilna kasnih 1990-ih, a Soni ju je u potpunosti kupio 2003. Aiwa je tada rebrendirana u novo odeljenje Sonija fokusirano na mlade, ali je bilo neuspešno i brend je ukinut do 2006. Godine 2015. američki audio kompanija poznata kao Hale Devices, Inc. dobila je prava na ime brenda, a kompanija je preimenovala sebe u Aiwa Corporation pod kojom proizvodi audio opremu.

Japanski proizvođač audio opreme Tovada Audio je 11. aprila 2017. objavio da je kupio prava na brend Aiwa od kompanije Sony i da će proizvoditi proizvode za audio i gramofone brenda Aiwa. U 2021. godini, Aiwa je udružila se sa 5.000 trgovaca u Indiji kako bi se ponovo pokrenula u zemlji.

Izvor: Wikipedia

 

 

NAPOMENA: IT Servis Centar NIJE ovlašćeni servis AIWA televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

SERVIS AIWA TELEVIZORA – AIWA TV SERVIS

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar