SERVIS SAMSUNG TELEVIZORA – SAMSUNG SERVIS

 

Kod nas u servisu radimo popravke svih vrsta i modela SAMSUNG televizora.

Uspešno radimo zamenu LED traka SAMSUNG televizora,zamenu pozadinskog osvetljenja na  SAMSUNG televizorima.

Daljinski upravljac za SAMSUNG televizore.Daljinski upravljaci za SAMSUNG smart TV.

Servis i zamena SAMSUNG maticnih i naponskih ploca.

Uspešno rešavamo probleme sa software-om na SAMSUNG SMART  televizorima.

U ponudi imamo i dodatnu opremu za SAMSUNG televizore , kablove, nosače, antene, zvučnike i sve ostalo iz proizvodne linije Samsunga.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar NIJE ovlašćeni servis SAMSUNG televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

O kompaniji SAMSUNG

Samsung Grupa je južnokorejska multinacionalna kompanija konglomerat sa sedištem u gradu Samsung Taun, Seul. Obuhvata brojne filijale i zavisne kompanije, ujedinjene pod najvećim južnokorejskim brendom Samsung.

2009. godine Samsung je prodao oko 31 milion televizora sa ravnim ekranom, što mu je omogućilo da zadrži najveći udeo na svetskom tržištu četvrtu godinu zaredom.

 

Samsung je prodao više od milion 3D televizora u roku od šest meseci od lansiranja. Ovo je cifra bliska onome što mnogi istraživači tržišta predviđaju za prodaju 3D televizije širom sveta (1,23 miliona jedinica). Takođe je debitovao 3D kućni bioskop (HT-C6950V) koji omogućava korisniku da istovremeno uživa u 3D slici i surround zvuku. Sa lansiranjem 3D kućnog bioskopa, Samsung je postao prva kompanija u industriji koja je imala punu liniju 3D ponude, uključujući 3D televiziju, 3D Blu-rai plejer, 3D sadržaj i 3D naočare.

Samsung je 2007. godine predstavio „Internet TV“, omogućavajući gledaocu da prima informacije sa Interneta dok istovremeno gleda konvencionalne televizijske programe. Samsung je kasnije razvio „Smart LED TV“ (sada preimenovan u „Samsung Smart TV“), koji dodatno podržava preuzete aplikacije za pametnu televiziju.

Od 2015. Samsung pametni televizori i pametni monitori pokreću operativni sistem prilagođen Tizen OS-a otvorenog koda zasnovanog na Linuxu. S obzirom na Samsungov veliki tržišni udeo na tržištu pametne televizije, oko 20% pametnih televizora prodatih širom sveta u 2018. godini koristi Tizen.

Izvor: Wikipedia

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

SERVIS SAMSUNG TELEVIZORA – SAMSUNG SERVIS

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar