Daljinski upravljaci – Daljinski za TV

Daljinski upravljači su neophodni uređaji koji omogućuju lako i praktično upravljanje TV-om bez potrebe za fizičkim dodirivanjem uređaja. Postoji mnogo različitih vrsta daljinskih upravljača za TV, a neki od njih uključuju:

  1. Univerzalni daljinski upravljaci – Mogu se koristiti za upravljanje više uređaja osim TV-a, poput DVD-a, Blu-ray playera, AV prijemnika i drugih.
  2. OEM daljinski upravljaci – OEM (Original Equipment Manufacturer) daljinski upravljači su dizajnirani specifično za određeni brend TV-a i obično dolaze s novim TV-om.
  3. Smart daljinski upravljaci – Ovi daljinski upravljači su dizajnirani za upotrebu s pametnim TV-om i mogu se koristiti za pristup internetu i aplikacijama.

Kada birate daljinski upravljac za TV, važno je obratiti pažnju na kompatibilnost s vašim TV-om i funkcijama koje su vam potrebne. Takođe, obratite pažnju na udaljenost na kojoj daljinski upravljac može da funkcioniše i trajanje baterija.

Ako Vam je ne radi daljinski upravljac proverite neke od sledecih stvari:

  1. Da li su baterije ispravne
  2. Da li na daljinskom ima fizičkih oštećenja (lom , tragovi tečnosti…)
  3. Probajte da kameru Vašeg mobilnog telefona okrenete ka infrared senzoru na daljinskom, i dok gledate kroz nju proverite da li se vidi svetlost kada pritiskate neki od dugmića

Ako Vam ništa od ovog ne pomogne, najverovatnije morate kupiti novi daljinski upravljač za Vaš televizor.

Kod nas u servisu imamo daljinske upravljace za skoro sve modele i brendove televizora.

U ponudi imamo originalne daljinske upravljače za većinu modela svih proizvodjača televizora.

Pored originalnih u ponudi imamo i tipske daljinske upravljace (istih funkcija kao i originalni) za sve modele i brendove televizora.

Ako nismo u mogućnosti nabaviti originalni ili tipski daljinski upravljac (daljinski za TV ) za Vaš televizor potrudićemo se da ponudimo univerzalni daljinski koji ce ispuniti vase uslove tj zahteve za Vaš model televizora.

Daljinski upravljaci po brendovima

 

daljinski za tvwww.tv-servis.co.rs/dalljinski-upravljaci

Daljinski upravljac za ADLER televizore. Daljinski upravljaci za AIWA televizore. Daljinski upravljaci za ALPHA televizore. Daljinski upravljaci za ELIN televizore. Daljinski upravljaci za ELIT televizore. Daljinski upravljaci za FOX televizore. Daljinski upravljaci za GRUNDIG televizore. Daljinski upravljaci za HISENSE televizore. Daljinski upravljaci za JVC televizore. Daljinski upravljaci za LG televizore. Daljinski upravljaci za PANASONIC televizore. Daljinski upravljaci za PHILIPS televizore. Daljinski upravljaci za SAMSUNG televizore. Daljinski upravljaci za SHARP televizore. Daljinski upravljaci za SONY televizore. Daljinski upravljaci za STELLA televizore. Daljinski upravljaci za TCL televizore. Daljinski upravljaci za TELEFUNKEN televizore. Daljinski upravljaci za TESLA televizore. Daljinski upravljaci za TOSHIBA televizore. Daljinski upravljaci za VIVAX televizore. Daljinski upravljaci za VOX televizore. Daljinski upravljaci za VOLT televizore. Daljinski upravljaci za XIAOMI televizore.

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top