SERVIS METZ TELEVIZORA –METZ TV SERVIS

 

Vršimo servis METZ televizora svih modela i tipova.

Jedan od najčešćih problema kod svih novijih televizora je pozadinsko osvetljenje. Simptomi kod neispravnog pozadinskog osvetljenja su:

Ima ton nema sliku

Slika je tamnija

Pojavi se logo prilikom uključivanja i onda nema slike

Slika ima plave ili ljubicaste nijanse

Kod nas u servisu uspešno radimo sledeće popravke:

Zamena pozadiskog osvetljenja na METZ televizorima ,

Zamena LED traka na METZ televizorima ili reparacija LED dioda na METZ televizorima.

Servis METZ televizora- zamena ploča (matičnih i naponskih).

Daljinski upravljaci za sve modele METZ televizora.

Garancija na svaku servisnu uslugu za METZ televizore je minimum 12 meseci.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar NIJE ovlašćeni METZ TV servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

O kompaniji METZ

Kombinacijom snage Skyworth-a, globalnog igrača u TV biznisu, i 80 godina iskustva tradicionalnih nemačkih proizvođača Metz, METZ blue kreira visokokvalitetna pametna TV rešenja sa ciljem da učini -savremena tehnologija ekrana dostupna svima.

Uvereni smo da tehnologija ne bi trebalo samo da funkcioniše – trebalo bi da bude i zabavna. Naše proizvode odlikuje visoka pouzdanost – jednostavni su za rukovanje i, zahvaljujući pametnim funkcijama, mogu doneti gotovo neograničenu zabavu u vašu dnevnu sobu.

METZ BLUE: Novi, globalni brend iz Metza

2018. je bila veoma posebna godina za nemačkog proizvođača televizora Metz: kompanija ne samo da je proslavila svoju 80. godišnjicu, već će predstaviti i svoj novi globalni brend „METZ blue“. METZ blue je namenjen širokom tržišnom segmentu i dugoročno će biti dostupan na svim kontinentima.

Već 80 godina Metz Classic razvija i proizvodi proizvode u Nemačkoj i kao takav ima jednu od najbogatijih tradicija među nemačkim kompanijama potrošačke elektronike. Tačno našim tvrdnjama, Metz Classic proizvodi su „proizvedeni u Nemačkoj“ kako bi kupcima pružili prvoklasni kvalitet. Kao takav, Metz Classic predstavlja tehničko savršenstvo u pogledu izdržljivosti, pouzdanosti, kvaliteta slike i zvuka i jednostavnosti za korišćenje.

Izvor: METZ

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

 

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

 

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top