SERVIS TESLA TELEVIZORA  –  TESLA TV SERVIS

 

Kod nas u servisu radimo popravke svih tipova i modela TESLA televizora.

Radimo zamenu pozadinskog osvetljenja, zamenu LED traka na TESLA televizorima.

U ponudi imamo daljinske upravljace za TESLA TV.

Popravka i zamena naponskih ploca na TESLA televizorima.

Servis i zamena maticnih ploca na TESLA televizorima.

Resavamo probleme sa software-om na TESLA televizorima.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar NIJE ovlašćeni  servis TESLA televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

O brendu TESLA

Tesla (Tesla) je naziv brenda pod čijim se imenom prodaju različiti elektronski uređaji osmišljeni za komercijalno tržište Srbije i okolnih država. U ponudi su različiti modeli tableta, mobilnih telefona, televizora i klima uređaja.

Brend je pokrenula grupacija Comtrade u junu 2014. godine, plasirajući na tržište Srbije tablet po pristupačnoj ceni. Od tada su znatno prošireni i ponuda i broj tržišta, pa se Tesla uređaji, sem u Srbiji, prodaju i u zemljama u okruženju.

Firma koja upravlja celim asortimanom aparata i plasmanom Tesla brenda je Comtrade Distribution, sa sedištem u Beogradu.

Tesla je jedan od nekoliko brendova koji su se pojavili na tržištu Zapadnog Balkana, a koje odlikuje sličan poslovni model. Proizvodi koji se prodaju pod nazivima ovih brendova reklamiraju se kao domaći u matičnoj državi (Tesla u Srbiji, Noa u Hrvatskoj i drugi), ali se kompletan proces proizvodnje odvija u Kini. U kineskim fabrikama se na uređaje lepi logo određenog brenda. Kineske fabrike obično nude gotove proizvode regionalnim kompanijama koje stoje iza brendova. Ove kompanije mogu tražiti izmenu određenih karakteristika telefona kako bi ih prilagodili tržištu i ceni, ali obično nemaju nikakav uticaj na njihov razvoj. 

Izvor: Wikipedia

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

SERVIS TESLA TELEVIZORA – TESLA TV SERVIS

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar