SERVIS STELLA TELEVIZORA – STELLA TV SERVIS

 

Servis svih modela  STELLA televizora.

Vršimo zamenu LED traka na STELLA televizorima, zamenu pozadinskog osvetljenja na STELLA televizorima.

Daljinski upravljaci zasve modele  STELLA televizora.

Popravka i zamena naponskih ploca za STELLA televizore.

Popravka i zamena maticnih ploca za STELLA  televizore.

Garancija na svaku popravku i servis STELLA televizora  je 12 meseci!!!

Garancija na zamenu pozadinskog osvetljenja i  servis STELLA televizora je 12 meseci!

Kod nas u servisnom centru možete nabaviti prateću opremu za STELLA televizore, kao što su kablovi, nosači, antene, zvučnici, soundbar uredjaji.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni servis STELLA televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

O brendu STELLA

Kompanija Vimport d.o.o. osnovana je 2002. godine. Osnovna delatnost po osnivanju bila nam je distribucija audio/video opreme, grejnih tela, klima uređaja i malih kućnih aparata.Vrlo brzo smo se opredelili da pažnju usmerimo na sopstveni brend i fokusirali se na razvoj robne marke FOX koji je na srpskom tržištu prisutan od 2004. godine.Sa punih 15 godina iskustva u ovoj oblasti i velikim dostignućima na tržištu Srbije i na polju asortimana i kvaliteta robne marke FOX, odlučili smo da potrošačima ponudimo još jedan kvalitetan brend. Brend pod nazivom Stella. Proizvodnja robne marke Stella počela je u oktobru 2017. godine iako je sama ideja nastala mnogo ranije.Kao kompanija sa velikim iskustvom koja je na tržistu prisutna dugi niz godina, mogli smo sve potrebe i želje naših potrošača sagledati i pažljivo spakovati u novi brend.Našu ideju smo detaljnim razvojem i usavršavanjem sproveli u delo i Stella je zasijala u maloprodajnim objektima širom Srbije krajem 2017. godine.

Izvor: STELLA

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

STELLA TV SERVIS

 

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top