SERVIS JVC TELEVIZORA – JVC TV SERVIS

 

Vrsimo servis JVC televizora – svih vrsta i modela .

Radimo zamenu pozadiskog osvetljenja na JVC televizorima , zamena LED traka na JVC televizorima, reparacija LED dioda na JVC televizorima.

Servis i zamena ploča JVC televizora (matičnih i naponskih).

U ponudi imamo i daljinske upravljace za sve modele JVC televizora, kao i daljinske upravljace za sve ostale modele SMART JVC televizora.

Jedan od najčešćih problema kod svih LED televizora je neispravno pozadinsko osvetljenje.

Ako vaš televizor nema sliku a ima ton, slika je tamnija i jedva primetna, slika je plava ili je osvetljaj neujednačen najverovatnije je neispravno pozadinsko osvetljenje (LED trake).Javite se da uradimo besplatanu dijagnostiku vaseg JVC televizora, a ako pristanete onda i servis vašeg JVC televizora.

Garancija na svaku popravku tj servis JVC televizora je minimum 12 meseci.

O kompaniji JVC

JVC (skraćeno od Japan Victor Company) je japanski brend u vlasništvu JVCKenvood korporacije. Osnovana 1927. godine kao Victor Talking Machine Compani of Japan, a kasnije kao Victor Compani of Japan, Ltd., kompanija je najpoznatija po predstavljanju prvih japanskih video televizora i razvoju kućnog sistema (VHS) video rekorder. Od 1953. do 2008. Matsushita Electric Industrial Co. je bila većinski vlasnik JVC-a. U 2008, JVC se spojio sa Kenvood Corporation i stvorio JVCKenvood. JVC je prodavao svoje elektronske proizvode na svom domaćem tržištu Japana pod imenom „Victor“ sa logotipom His Master’s Voice, ali je u prošlosti koristio naziv JVC ili Nivico za izvoz zbog različitog vlasništva nad logotipom His Master’s Voice i vlasništvom nad imenom „Viktor“ od naslednika kompanije Victor Talking Machine. Godine 2011. brend Victor za elektroniku u Japanu je zamenjen globalnim brendom JVC. Međutim, JVCKenvood Victor Entertainment zadržao je prethodni naziv i logotip „Victor“ i koristi se kao luksuzna HiFi marka kompanije JVCKenvood.

Izvor: Wikipedia

NAPOMENA: IT Servis Centar  NIJE ovlašćeni JVC servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

SERVIS JVC TELEVIZORA – JVC TV SERVIS

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar