SERVIS PHILIPS TELEVIZORA  – PHILIPS TV SERVIS

 

Servis svih modela PHILIPS televizora.

Radimo zamenu LED traka na  PHILIPS televizorima, zamenu pozadinskog osvetljenja na PHILIPS televizorima.

Daljinski upravljaci za PHILIPS televizor.Daljinski upravljaci za PHILIPS smart TV.

Radimo popravke ili  zamena PHILIPS naponskih ploča ako nismo u mogućnosti da ih popravimo.

Servis ili zamena PHILIPS matičnih ploča.

Resavamo probleme sa software-om na PHILIPS televizorima.

 

 

O kompaniji PHILIPS

PHILIPS je holandska multinacionalna konglomeratna korporacija koja je osnovana u Ajndhovenu 1891. Od 1997. uglavnom je sa sedištem u Amsterdamu, iako je sedište Beneluksa i dalje u Ajndhovenu. Philips je ranije bio jedna od najvećih kompanija za elektroniku na svetu, ali je trenutno fokusiran na oblast zdravstvene tehnologije, nakon što je odbacio svoje druge divizije.

Kompaniju su 1891. godine osnovali Gerard Philips i njegov otac Frederik, a njihovi prvi proizvodi su bile sijalice. Trenutno zapošljava oko 80.000 ljudi u 100 zemalja.

1950-te

Posle Drugog svetskog rata, Philips Research je razvio inovacije kako bi pomogao posleratnom oporavku. To je uključivalo korišćenje UV svetlosti za ubijanje bakterija, cevastih fluorescentnih svetala, novih magnetnih materijala i keramike, slušnog aparata, gramofona, kao i minijaturizaciju i modernizaciju njegovih radio i tehnologija za brijanje. Najznačajniji uvod je ipak bila masovna televizija.

Svetska izložba bila je izraz posleratnih ideala mira i inovacija. Philips je bio jedini među multinacionalnim kompanijama koji je dobio sopstveni paviljon na Ekpo-u 1958. godine. Poznat kao Le Poeme Electronikue, futuristički prostor Philips bio je domaćin izložbi boja, zvuka i slika, stvarajući jedinstveno „ambijentalno“ iskustvo; revolucionarni koncept u to vreme i uvod u Philips Ambient Experience.

Kompanija je stekla svoju kraljevsku počasnu titulu (otuda Koninklijke) 1998. i izbacila „Elektronika“ iz svog imena 2013.  zbog preusmeravanja sa potrošačke elektronike na tehnologiju zdravstvene zaštite.

Izvor: Wikipedia

 

NAPOMENA: IT Servis Centar NIJE ovlašćeni servis PHILIPS televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija za PHILIPS TV servis pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar