SERVIS SHARP TELEVIZORA – SHARP TV SERVIS

 

Radimo servis SHARP televizora svih modela i tipova.

Kod nas u servisu možete uraditi zamenu LED traka  na SHARP televizorima,zamenu pozadinskog osvetljenja  na SHARP televizorima.

Daljinski upravljaci za sve modele SHARP televizora.

Servis SHARP matičnih i naponskih ploča.

Prateća oprema za SHARP teelvizore.

 

O kompaniji SHARP

Sharp Corporation  je japanska multinacionalna korporacija koja dizajnira i proizvodi elektronske proizvode, sa sedištem u Sakai-ku , Sakai , prefektura Osaka . Od 2016. u većinskom je vlasništvu tajvanske Foxconn grupe . Sharp zapošlјava više od 50.000 lјudi širom sveta. Kompanija je osnovana u septembru 1912. godine u Tokiju i dobila je ime po jednoj od prvih Ever-Sharp mehaničkih olovaka svog osnivača, koji je izmislio Tokuji Haiakava 1915. godine.

Godine 1953. Haiakava Electric je počela da proizvodi prve televizore japanske proizvodnje („Sharp TV3-14T“).

Od 2000. godine, Sharp je mnogo investirao u fabrike za proizvodnju LCD panela: Kameiama 2004., Sakai 2009. Fabrika u Sakaiju je i dalјe jedina fabrika za proizvodnju LCD-a 10. generacije na svetu i najbolјe odgovara za proizvodnju 60-inčnih ili većih panela. Međutim, finansijska kriza iz 2008. i jak jen (posebno u odnosu na Von) značajno su smanjili svetsku potražnju za japanskim LCD panelima.

U junu 2005. Sharp je proizveo najveći LCD televizor u to vreme, sa ekranom od 65 inča.

Sharp je 2007. godine kupio kontrolni paket akcija Pioneer Corporation.

Sharp je kupio preostale akcije Dinabook-a od Toshibe u avgustu 2020., čime je Dinabook postala deo Sharp-a u potpunom vlasništvu. Sharp je prvi put kupio Dinabook od Toshibe 2018.

Izvor:WIKIPEDIA

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni SHARP servis  televizora  i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

SERVIS SHARP TELEVIZORA – SHARP TV SERVIS

 

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top