Zamena polomljenog ekrana – Polomljeni TV ekran

Polomljeni TV ekrani su vrlo česta pojava. Iako su savremeni televizori napravljeni od visokokvalitetnih materijala, nezgode se dešavaju i ekran se lako može oštetiti.

Postoji nekoliko načina da se ekran ošteti. Može se desiti da vam televizor padne sa police, stola ili zida, ili se slučajno naslonite ili bacite nešto na njega. U nekim slučajevima, ekran se takođe može oštetiti tokom transporta televizora, posebno ako se ne transportuje pravilno ili ne obraća pažnja prilikom nošenja.

Kada se TV ekran polomi, obično dolazi do oštećenja panela, koja se nalazi iza stakla. Oštećenje ekrana može dovesti do različitih problema, kao što su netačan prikaz slike, horizontalne ili vertikalne linije, crne mrlje ili netačne boje.

Nažalost, polomljeni TV ekran se obično ne može popraviti. Najbolja opcija u tom slučaju je zamena polomljenog ekrana, što može biti veoma skupo i nije uvek ekonomski isplativo. U nekim slučajevima, zamena polomljenog ekrana može koštati skoro isto koliko i kupovina novog televizora.

Najbolji način da izbegnete oštećenje TV ekrana je da ga postavite na bezbedno mesto, van domašaja dece i kućnih ljubimaca. Takođe je važno pažljivo rukovati televizorom tokom transporta, posebno ako se transportuje automobilom ili kombijem.

Ukoliko imate polomljeni TV ekran ,najbolje bi bilo da se javite da proverimo da li smo u mogućnosti da nabavimo drugi ekran i da li se zamena polomljenog ekrana uopšte isplati.

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top

Zbog korišćenja kolektivnog godišnjeg odmora, servis neće raditi u periodu od  20.06-08.07.2024 godine.

Hvala na razumevanju

Vaš IT Servis Centar