TV SERVIS CUKARICA – SERVIS TELEVIZORA CUKARICA

IT Servis Centar - TV Servis www.tv-servis.co.rs servis televizora cukarica, tv servis cukarica

 

Mi smo servis televizora na opštini Cukarica, najbolji izbor za sve vaše potrebe vezane za televiziju

Naš stručni tim će se pobrinuti da vaš televizor bude u najboljem mogućem stanju, bilo da je potrebno popraviti kvarove ili obaviti redovno održavanje. Sve što je potrebno je da nas pozovete i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Sve naše usluge su pristupačne i kvalitetne, a naši stručnjaci će se potruditi da vaš televizor bude popravljen u najkraćem mogućem roku. Bez obzira na to da li je u pitanju veliki ili mali kvar, mi smo tu da vam pomognemo.

TV SERVIS CUKARICA – SERVIS TELEVIZORA CUKARICA

Nudimo širok spektar usluga, uključujući popravke televizora, zamenu delova, zamenu pozadinskog osvetljenja, instalaciju novih uređaja, daljinske uprvljače i mnogo više. Naš cilj je da vaš televizor bude uvek u savršenom stanju, tako da možete uživati u omiljenim programima bez ikakvih problema.

Pozovite nas danas i uverite se u kvalitet naših usluga. Naš TV servis Cukarica je tu da vam pomogne da uživate u savršenoj televizijskoj zabavi!

Dijagnostika kvara u TV Servis Cukarica je besplatna i nemate nikakvih skrivenih troškova. Ukoliko Vam je popravka neisplativa, ili ne želite da popravite televizor neće Vam biti naplaćena dijagnostika.

Ukoliko ne možete doneti televizor na servis možemo organizovati preuzimanje na Vašoj adresi (dodatno se naplaćuje). Usluga preuzimanja i vraćanja se naplaćuje u svakom slucaju bilo da pristanete ili odustanete od popravke.

Preuzimanje televizora je moguće u svim naseljima opštine Cukarica, kao i svim drugim mestima na područiju Beograda. Cena zavisi od udaljenosti i veličine televizora.Kao i da li je potrebno TV skinuti sa zida ili montirati na zid.

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis računara, tableta ili telefona možete pogledati OVDE

 

TV SERVIS – SERVIS TELEVIZORA

Servis svih modela i brendova televizora.Garancija na svaku popravku 12 meseci.Mogćnost preuzimanja televizora na adresi klijenta.Daljinski upravljači za televizore

Novosti

Prijavite se za novosti, akcije i promocije

© 2022 IT Servis Centar

 

Scroll to top